Събития

Бакхус StrEAT Fest 2022: 4 и 5 юни, Женски пазар

Бакхус 05 май 2022, 11:52

За шеста година каним всички непоправимо влюбени в храната, напитките, десертите и всички удоволствия за вкусовите сетива.

ЗА ВСИЧКИ СЕМЕЙСТВА
Фестът е подходящ за цялото семейство, независимо от възрастта или размера му. Елате с децата, с домашните любимци, с любимите си хора или просто с най-доброто си настроение.
ПРОГРАМАТА & МАЙСТОРСКИТЕ КЛАСОВЕ
Музикалната програма е подбрана от Ritual Gatherings.
И през двата дни на феста ще има кратки майсторски класове, до които свободен достъп има всеки, закупил билет за фестивала. Не се изисква предварителна регистрация.

КОИ СА ИЗЛОЖИТЕЛИТЕ
Всички изложители на фестивала са специално подбрани от екипа на "Бакхус" и ще предоставят вкусове и аромати от най-високо качество.

StrEAT Fest 2022 ще събере:
> благоуханни кафета
> вкусни прясно изпечени закуски
> ресторанти с родна, международна и авторска кухня
> занаятчийски вина от България и чужбина
> наливни крафт и лагер бири
> алкохол на градус: коктейли, анасонови напитки, китайска ракия
> най-добрите местни фермерски продукти
> лакомства за домашни любимци

ВАЖНО!
Събитието е изцяло БЕЗКЕШОВО - плащанията на целия фест се извършват само с карта или дигитален портфейл, пари в брой не се приемат.

Закупуването на билет онлайн осигурява по-ниска цена и по-бърз вход.

На входа на феста цените за билет ще бъдат съответно 6 лв. (1 човек, 1 ден), 10 лв. (1 човек за целия фест), 18 лв. (семеен за 1 ден), 28 лв. (семеен за 2 дни)
Всеки билет включва: достъп до фестивала и всички изложители. безплатно присъствие на майсторските класове, музикална програма, достъп до участие в различните игри, дегустации и активности на изложителите и партньорите. (Всеки изложител може да има свои собствени условия и изисквания)

БИЛЕТИ: ТУК

Научете повече за изложителите, програмата и майсторските класове ТУК.

* Генерален съорганизатор на събитието е Пазари Възраждане ЕАД
Събитието се провежда с любезната подкрепа и партньорство на Mastercard, JTI, Johnnie Walker, Kozel, Pilsner Urquell, Gordon's, Tanqueray, Pure H2O, Takeaway, Бонанза Бачорски, Ritual Gatherings, БНТ, БГ Радио, Метрореклама, IDEA Comm, Bilet.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK