ОТ БРОЯ: Рецепта за трюфел торта от Ahora Шеф Севда Димитрова, чийто ресторант получи награда за "Вкусно място" от "Бакхус", ни учи как приготвим празничен десерт Бакхус
ОТ БРОЯ: Рецепта за синдермьо с манатарки от "Космос" Празнично родопско ястие, дело на шеф Владислав Пенов и заведението, спечелило голямата награда на "Бакхус" - "Ресторант на годината" за 2021 г. Бакхус
ОТ БРОЯ: Рецепта за лозови сарми с патешко от "Паваж" Сарми в лозов лист с кълцано патешко, дело на главния готвач на пловдивското заведение с награда "Ресторант на читателите" за 2021 г. Бакхус
Вкуси вината на Калифорния... и си вземи за вкъщи Най-голямата селекция калифорнийски вина в България предстои този февруари Бакхус
Номинациите: Вкусно място Наградите "Ресторант на годината 2022, Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino" ще бъдат раздадени на 23 март Бакхус
Номинациите: Авторски почерк Наградите "Ресторант на годината 2022, Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino" ще бъдат раздадени на 23 март на специална церемония Бакхус
Номинациите: Дебют Наградите "Ресторант на годината 2022, Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino" ще бъдат раздадени на 23 март Бакхус
ОТ БРОЯ: Модерното кулинарно огледало на една древна култура Разходка до Япония в джаз атмосферата на ресторант JAZU Съдържание от JAZU by Hamachi-ni Реклама
The Glenlivet - първото лицензирано уиски от долината на река Ливет Tази Коледа The Glenlivet пуска на пазара ново лимитирано уиски - The Glenlivet 12 Year Old Licensed Dram. Съдържание от Pernod Ricard Реклама
UniChef: Търсят се следващите топ готвачи на България Петото издание на кулинарната надпревара е с фокус върху нулевия отпадък и приема кандидатури до 10 януари Съдържание от Unilever Food Solutions Реклама