Запознайте се с лекторите на "РЕСТОРАНТ НА ГОДИНАТА"
Бакхус14 март 2019, 12:41 >>> МАСТЪРКЛАС 1: КУЛИНАРНИ ИНОВАЦИИ, ВДЪХНОВЕНИ ОТ БАСКИТE>>>
Фернандо Паласио е роден в Мадрид и завършва "Управление на кухнята и Гастрономия". Работил е в знаменити ресторанти в Испания като Mugaritz (2 звезди) и Diverxo (3 звезди). По-късно специализира в отделите за "Иновации и развитие" на Mugaritz и "Баския Кулинарен Център", където работи и до днес като изследовател и професор. Той ще изнесе лекция заедно с колегата си Адриан Леонели, на която ще ни представят кулинарни иновации, вдъхновени от баските.
✦✦✦
☛ Вижте повече информация и запазете вашето място още сега на www.bacchus.bg/top
! Цената за целия лекторски панел е само 60 лева с предварително запазване на място.Адриан Леонели е роден в Аржентина, но професионалният му път го отвежда в кухните на водещите ресторанти в Страната на Баските. Днес е доцент и преподавател по гастрономия в "Баския Кулинарен Център". Той ще изнесе лекция заедно с колегата си Фернандо Паласио, на която ще ни представят кулинарни иновации, вдъхновени от баските.
✦✦✦
☛ Вижте повече информация и запазете вашето място още сега на www.bacchus.bg/top
! Цената за целия лекторски панел е само 60 лева с предварително запазване на място.>>>> МАСТЪРКЛАС 2: ГОТВЕНЕ НА НИСКА ТЕМПЕРАТУРА>>>
Джорди Морера Сизар има дългогодишен професионален опит като шеф-готвач, работил в престижни ресторанти със звезди "Мишлен" в Испания и САЩ. Днес той е международен консултант и рецептолог, специализиращ в най-новите тенденции от испанската гастрономия. Неговата лекция ще се фокусира в готвенето на ниската температура, което се откроява като водеща тенденция.
✦✦✦
☛ Вижте повече информация и запазете вашето място още сега на www.bacchus.bg/top
! Цената за целия лекторски панел е само 60 лева с предварително запазване на места.
>>> МАСТЪРКЛАС 3: ОБИКНОВЕНИ ПРОДУКТИ, НЕОБИКНОВЕНИ ТЕХНИКИ >>>
Виктор Мартин е представител на модерната испанска гастрономия в Кастилия и Леон. Професионалният му път го отвежда през ресторанти като Racó de Can Fabes в Барселона (3 звезди "Мишлен"). През 2007 г.отваря собствен ресторант Trigо във Валядолид, който е награден с 2 слънца "Репсол" и една звезда "Мишлен", благодарение на работата му с традиционни местни продукти. По време на мастър класа му ще разберем как можем да използваме обикновени продукти по необикновен начин.
✦✦✦
☛ Вижте повече информация и запазете вашето място още сега на www.bacchus.bg/top
! Цената за целия лекторски панел е само 60 лева с предварително запазване на места>>> ЛЕКЦИЯ 1: JAMÓN IBÉRICO - ОТ ШЕДЬОВЪРА ДО МЕНТЕТО >>>
Димитър Шопов ръководи кулинарно училище Food Connection. Той натрупва опит в сърцето на Каталуния - Барселона, където работи с готвачи като Jaume Turro. Днес пренася любовта си към испанската гастрономия през кулинарните обучения, които организира, а по време на лекцията му ще ни запознае подробно с тънкостите на jamón ibérico и как да разпознаваме истинският хамон.
✦✦✦
☛ Вижте повече информация и запазете вашето място още сега на www.bacchus.bg/top
! Цената за целия лекторски панел е само 60 лева с предварително запазване на място.>>> ЛЕКЦИЯ 2: ЕДИНЕНИЕ - ЗАБРАВЕНИТЕ БЪЛГАРСКИ РЕЦЕПТИ И ПРОДУКТИ >>>
Цветан Димитров е биолог по образование, но гастроном по душа. Той е човекът, който покрай дългото търсене на рецептата за вече известното зелено сирене, попада на много други продукти с ценни вкусови и полезни качества. Благодарение на него, днес всички те достигат и до нас, поради което го поканихме да разкаже по-подробно за най-новия проект на ресторант "Космос", от който е част.
✦✦✦
☛ Вижте повече информация и запазете вашето място още сега на www.bacchus.bg/top
Залъкът на културното разнообразиеВ Electro Camel стомасите са пълни, а усмивките - широкиСъдържание от Electro CamelРеклама Що е то "гурме пица" и всичко, което искаме да знаем за нея"Трябваше да е изненада" гласи слоганът на Paesano Gourmet Pizza, а разкошното е, че изненадите са само хубавиСъдържание за Paesano Gourmet PizzaРеклама Апетитът идва с качествотоВсяка бутилка San Pellegrino е израз на грижа и вниманиеСъдържание от Acqua Panna & San PellegrinoПлатена публикация
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност.ОK