Новини

Тази събота, 30 март - елате на първото бар-парти на Бакхус - коктейли, DJ, уиски стая, джаз, игри и изненади

Бакхус 26 март 2019, 12:59

Всяка събота вечер може да правите много неща, но само в събота на 30 март, може да дойдете на първото бар-парти в България - Бар на Годината Бакхус Party. Ако сте любители на качествените напитки, танците, уискито, пурите, мапингите, диджей партитата, джаз музика на живо + церемония по награждаване на най-добрите коктейлни барове в страната и разбира се красивите бармани (blush)... няма как да изпуснете!

Карта на събитието можете да видите ТУК


Вижте още »

Купете билет »
Авторски коктейли

10 култови бара в България ще представят по 2 авторски коктейли на място. Баровете са:
Култура SpeakEasy бар- Варна
Пощата - Пловдив
Спутник
By The Way
One More Bar
▸ Public
The HUB, Монтана
5L Speakeasy Bar
Lili Pham, София
Тequila BAR Funky Monkey - Велико Търново
Уиски стая

Домакин ще е първият уиски бар в София - бар Caldo, който ще представи селекция от над 50 вида висок клас бутикови уискита за любителите на чисти напитки.
DJ Party

Събитието откриват Sofia Beats - колектив от български артисти и лейбъл, който работи с различни музиканти. На партито ни ще пускат Boyan, Junkfool и Djobry.
Джаз музика

За добрата атмосфера ще се погрижи и нова инструментална формация с вокал, водена от тромбониста Вили Стоянов.
Happy Hour - 19 - 20 ч.

Очаквайте много игри и изненади от нашите партньори по време на Happy Hour между 19 и 20 ч.

Stolichno
Минете и през щанда с коктейли на Stolichno - да точно така, ще правят коктейли с бира и да ви кажем хич не са лоши. Обаче само между 19:00 и 20:00 часа може освен да пиете коктейл или просто Stolichno - да спечелите и обектив за телефон и други изненадки. Елате в точния час и проверете късмета си.

Mastercard
Всеки платил безконтактно или мобилно с Mastercard на баровете на Бар на Годината Бакхус Partyще получи срещу касовата си бележка от постерминала - Mastercard кутия, в която се крие безценна кулинарна изненада.

Един от всички платили безконтактно или мобилно с Mastercard ще спечели голямата награда – частно кулинарно парти с персонален шеф-готвач с #безценно меню у дома или на избрана локация.

---
Входът за партито е 20 лв. В цената са включени консумация на един коктейл по избор и сет от три мегавкусни хапки.
Можете да закупите билет онлайн ТУК или на място.


Вижте още »

Купете билет »
За допълнителна информация
Сайт
Facebook събитие
[email protected]
0883 46 74 00

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK