Новини

Кулинарните автографи на хотелите Кемпински

Бакхус 24 март 2014, 08:53

Има ли вашият хотел местно автентично ястие? Този въпрос задава Рето Витвер, Президент и главен изпълнителен директор на групата Кемпински на всички генерални мениджъри на хотелите Кемпински по целия свят.

На тържествено събитие управителното тяло демонстрира завидни кулинарни умения. От кебап в Ciragan Palace в Истанбул до бубур аям (пиле с овесена каша) в хотел Kempinski Jakarta в Индонезия.

Генералните мениджъри на хотелите Кемпински в България представиха достойно своите региони. Герд Руге, Генерален мениджър на Кемпински хотел Зографски София, приготви запечени агнешки котлети "Свети Георги" върху ризото с родопски манатарки и млечно-ментов сос, допълнени с традиционна салата. Генералният Мениджър на Кемпински Хотел Гранд Арена Банско, Атанасиос Манос, приготви шопска салата.

Всички 70 ястия са били приготвени и дегустирани в хотелското училище в Ландсхут. А мениджърският състав се справя изключително добре пред печката с малко помощ от съответните готвачи.

"Кемпински има уникално наследство в гастрономията и ние бихме искали да продължим тази традиция, като надграждаме нови умения и кулинарни фантазии. Накарах нашите генерални мениджъри да осъществят обещаното, като покажат уважение към местната култура на съответните региони", заявява в заключение Рето Витвер.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK