Новини

Френска фирма за гурме продукти стъпи в България

Бакхус 22 октомври 2008, 14:37
Фоа гра и конфитюр от смокини на Comtesse du Barry

"Комтес дю Бари" е престижна френска марка за фирмени подаръци със стогодишна история и произвежда деликатеси на базата на гъши дроб и други гурме продукти, много от които са сред иконите на френската кухня - патешки дроб, патешко със зелен пипер, заешко с арманяк или свинско по гасконски. Сред изделията с марката на компанията има и десерти като суфле с шоколад или смокини с арманяк. Предлагат се и вина с марката Comtesse du Barry: бордо от AOC Beau Mayne и от La Grave, също така Jurancon и шампанско.

На презентацията присъстваха президентът на фирмата Люк Брамел, а също и Манел Риера, главен изпълнителен директор на МТМГРУП България, представител за България на френската фирма. Основен плюс на "Комтес дю Бари" за българския пазар е, че предлага едновременно продукти от високия лукс, с изключителен вкус, дизайн, аранжировка и опаковка на висока стойност, както и продукти от т. нар. достъпен лукс - с отлично качество, но на достъпни цени.
Засега деликатесите ще се получават след заявка: тел: 0999 957 011, факс: 0999 8577 012 и email: [email protected]

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK