Храна

Скариди с бренди (рецепта)

Масимо Бондини 12 февруари 2018, 17:57

Вижте цялата статия тук.

* 8 скариди
* зехтин
* сол
* бренди
*
магданоз

(За две порции)

Загрява се тиганът със зехтин, слагат се скаридите с щипка сол за 2 мин. от всяка страна. Поставя се брендито и се фламбира - когато пламъкът изгасне, скаридите са готови. Гарнират се с магданоз.

Тази статия е част от последния брой на списание "Бакхус", подробности за който можете да видите ТУК.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK