Ресторанти и готвачи

L'Instant Boutique & Catering

L Instant Boutique and Catering 17 септември 2019, 00:00
Fish fest Ако сте присъствали на някой от фестивалите на "Бакхус", то няма начин да не сте спрели поне веднъж на щанда на Антоан. Легендите за охлювите по рецепта на баба му се носят от години, а специално за второто издание на Бакхус Fish Fest, той ще приготви неговите фантастични жабешки бутчета. И не само - вижте цялото му меню на следващата снимка.

И все пак, ако не познавате Антоан и проектът му L'Instant Boutique & Catering, ето малко информация за него:

Антоан Верест е Зад кулинарната концепция на L'Instant Boutique & Catering стоят Антоан Верест и съпругата му Карин. Тяхното желание е да покажат най-доброто от френската гастрономия, като предлагат приятелско и професионално обслужване и използват внимателно подбрани локални и сезонни продукти. До преди три години това се случваше в едноименния ресторант, а от 2017 насам приготвените деликатеси в тяхната кухня пътуват всеки ден към семейни събирания, специални вечери, коктейли, партита, сватби и за трети път на наш фестивал.

Специалното отношения и професионалните кулинарни умения могат да се усетят във всяка хапка, която е създадена от ръцете на шеф Антоан Верест.
Благодарим им, че продължават да правят София едно по-вкусно място.

Вижте какво ще предлагат на първия Бакхус Fish Fest 2 в следващата снимка >>>

Всичко за Бакхус Fish Fest 2 вижте тук.

Научавайте новостите за събитието във Facebook.

КУПЕТЕ БИЛЕТ ОНЛАЙН >>>
Меню Бакхус Fish Fest:

☛ Пресни стриди (сервирани със сос от малини и шалот или лимон)
☛ Супа от омар и костур (сервирана с крутони, паприка и чеснов сос)
Пресни миди с бяло вино и магданоз
☛ Жабешки бутчета с чесън, масло и магданоз

Всичко за Бакхус Fish Fest 2 вижте тук.

Научавайте новостите за събитието във Facebook.

КУПЕТЕ БИЛЕТ ОНЛАЙН >>>


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK