Новата Norvegia Vodka

Platinum Brands 09 юни 2015, 14:53
 

Новият продукт в портфолиото на Platinum Brands Norvegia Vodka има амбицията да разбие съществуващите стандарти и да стане лидер на пазара. Носител е на името на една от най-силните икономики в света и е произведен в държава, която се слави с чиста природа и висок стандарт на живот. За производството на Norvegia Vodka се използва вода от ледник с 6000 годишна история, когато природата е била все още идеално чиста. Това придава на водката благороден вкус и мразовит характер.

Любителите на висококачествените напитки се насладиха на едно звездно шоу и хубава музика в един от столичните клубове в края на месец май. И тъй като едно парти не може без подходяща музика, Platinum Brands, официалният вносители и дистрибутори на Norvegia Vodka, реших да подкрепи издаването на един от най-дългоочакваните албуми в света на българската музика - Heartbeat. Проектът e на Music Clinic Records и е създаден от двама доказали се продуценти на клубна музика (Мартен и Николай), със специалното участие на най-добрите вокалисти на БГ сцената като Белослава, Рут Колева, Криста, Любо Киров, Алекс Славчев. Участие в албума взимат и музикантите Wah Tony (Tri O Five), TromBobby (Southwick), Денис Попстоев (Southwick) и др. Част от изпълнителите се изявиха с песните си по време на партито.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK